In actie voor IBD

In Nederland wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, pijn, angst, isolement of onmacht. We willen graag investeren in een spijsvertering die energie, gezondheid en levenslust kan geven. Ook voor patiënten met een spijsverteringsziekte. Zodat we hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren. En dat zij de kans krijgen om regie te nemen over hun eigen welzijn.

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
10
14/05/2024
23:22

Anoniem

Aan: Ik ren voor Senn!
Bekijk alle

Een gezonde spijsvertering voor iedereen: dat is ons doel. Daar zetten we ons samen met artsen, onderzoekers, collectanten en donateurs vol overgave voor in. We financieren mogelijkheden om ziekten vroegtijdig op te sporen. En we maken ons er sterk voor dat iemand die ziek is snel de juiste behandeling krijgt. Maar veel liever voorkomen we dat iemand een spijsverteringsziekte krijgt. Daarom zeggen we tegen iedereen: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.